Asbest dak vernieuwen

Asbest dak vernieuwen

Uw dak vernieuwen en een geheel nieuw dak laten plaatsen? Dan bent u bij Hofstra Dak en Wand aan het juiste adres. Wij zijn een gecertificeerd asbestsaneerder met jarenlange ervaring in verschillende branches.

Asbest dak vernieuwen: werkwijze

Laat uw dak vernieuwen door een gecertificeerd specialist. Zo weet u zeker dat de werkzaamheden goed en veilig worden uitgevoerd. Wij verzorgen het gehele traject. Van asbestinventarisatierapport tot vrijgave na de sanering. Na de asbestsanering een nieuw dak plaatsten of zonnepanelen? Hofstra Dak en Wand staat voor u klaar.

Asbest eraf, zonnepanelen erop

Asbest laten verwijderen en zonnepanelen op het dak laten plaatsen? Dit is een goede duurzame oplossing voor het gesaneerde dak. Wij saneren de asbest en vernieuwen het dak naar uw wens. Wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Dan verzorgen wij dit ook voor u. In sommige gemeentes is het nog mogelijk om subsidie aan te vragen. Informeer bij uw gemeente wat de mogelijkheden zijn.

  • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd specialist
  • Snel, veilig en milieuvriendelijk

Maak een afspraak

Benieuwd naar de kosten of wilt u weten wat Hofstra Dak en Wand voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij geven u een advies op maat.

Advies op maat?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Aan de hand van deze gegevens stellen wij een passende offerte voor u op.

Contact