Asbest dak vervangen door zonnepanelen

Asbest dak vervangen door zonnepanelen

Wilt u uw woning, stal, loods of kantoorpand asbestvrij maken en direct een verduurzamingsslag doorvoeren? Kies dan voor zonnepanelen. Hofstra Dak en Wand verzorgt tijdens het plaatsen van de nieuwe dakbedekking de volledige aanvraag voor uw zonne-energie installatie, zodat we deze direct kunnen plaatsen als het dak gerenoveerd is.

Subsidie op zonnepanelen

Er zijn verschillende instellingen die subsidie verlenen aan eigenaren die het asbest van hun daken laten verwijderen en vervolgens zonnepanelen laten installeren. Bent u geïnteresseerd in asbestsanering of zonnepanelen en wilt u meer weten over de asbest of zonnepanelen subsidie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden in kaart te brengen.

Asbest dak vervangen door zonnepanelen

Welke zonnepanelen kiest u?

Bij Hofstra Dak en Wand werken we graag mee aan een duurzamere leefomgeving. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen, hierin zit verschil in prijs en rendement. Naast het bijdragen aan een duurzamere wereld kunt u ook aanzienlijk besparen op uw energierekening. Dit zijn de soorten zonnepanelen die wij aanbieden:

  • Monokristalijn: zeer hoog rendement
  • Polykristallijn: hoog rendement
  • Amorf zonnepanelen: laag rendement
  • Glas-glas zonnepanelen: zeer hoog rendement

Asbest eraf, zonnepanelen erop

Benieuwd welk soort zonnepanelen geschikt is voor uw dak of bent u benieuwd wat Hofstra Dak en Wand voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op! Wij maken graag een passende offerte op maat.

Advies op maat?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Aan de hand van deze gegevens stellen wij een passende offerte voor u op.

Contact