Asbest dak vervangen

Asbest dak vervangen

Tegenwoordig is het bij de wet verboden om uw asbest dak te renoveren. Uw asbest dak verwijderen of vervangen is daarom de enige optie. Voor zowel het verwijderen van asbest, als het plaatsen van een nieuw dak bent u bij ons aan het juiste adres. Laat uw asbest dak vervangen door Hofstra Dak en Wand.

Asbestsanering, dakbedekking en zonnepanelen

Sinds 2003 zijn wij gespecialiseerd in de asbestsanering van alle soorten daken en nemen wij het gehele traject voor u uit handen. Van asbestonderzoek, de vergunningsaanvraag tot aan de sanering. Onze vakmannen voorzien uw dak en wand van een complete renovatie volgens de hoogst geldende veiligheidsnormen.

Asbestinventarisatie

Voordat wij aan de slag gaan met het verwijderen van de asbest, voeren wij eerst een asbestinventarisatie uit. Wij komen bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek, onderzoeken waar er asbest in het gebouw aanwezig is en hoe wij dit op een deskundige wijze kunnen vervangen. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een passende offerte en asbestinventarisatierapport voor u op. 

Asbest dak vervangen

Asbest in het dak herkennen

Vraagt u zich af of er asbest aanwezig is in uw woning, schuur, loods of bedrijfspand? Tot de jaren 90 is asbest verwerkt in dakbeschot, dakplaten, dakpannen, dakramen, dakgoten en in regenpijpen. U kunt zelf kijken of uw woning ook is voorzien van asbest. De dakbedekking bevat geen asbest als op de één-na-laatste golf van de plaat één van deze letters staan: NT, AF, AFM, NA , AP of AV.

Maak een afspraak

Benieuwd wat Hofstra Dak en Wand voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij geven u graag een advies op maat.

 

Advies op maat?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Aan de hand van deze gegevens stellen wij een passende offerte voor u op.

Contact