Asbest verwijderen Friesland

Asbest verwijderen Friesland

Asbest in of rondom uw woning? Dat is vervelend. Wij lossen het graag voor u op en nemen het hele proces van asbest verwijderen voor u uit handen. Asbest laten verwijderen in Friesland? Dan moet u bij een gecertificeerd specialist zijn. Laat Hofstra Dak en Wand de asbest voor u verwijderen. Van asbest onderzoek, de vergunningsaanvraag tot aan de asbestsanering. Onze vakmannen voorzien uw pand van een complete renovatie volgens de hoogst geldende veiligheidsnormen.

Specialist sinds 1993

Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij iedere uitdaging omtrent asbestdaken aan. Door actief te zijn in meerdere branches hebben wij voor ieder bedrijf de juiste oplossing. Direct verduurzamen door het plaatsen van zonnepanelen? Een slimme keus, dit nemen wij ook graag voor u uit handen.  Onze medewerkers zijn gecertificeerd met het procescertificaat Asbestverwijdering. Dit certificaat wordt alleen uitgegeven aan bedrijven die zorgvuldig, arbeids- en milieu hygiënisch asbest verwijderen. 

Asbest verwijderen

Het proces kan per traject verschillen, daarom komen wij altijd eerst bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij starten op locatie met een onderzoek naar waar de asbest zich exact bevindt en hoe wij dit op een deskundige manier kunnen verwijderen. De werkwijze zal er als volgt uitzien:

  •  Asbest inventarisatie 
  •  Sloopmelding bij de gemeente 
  •  Asbest verwijderen 
  •  Afval afvoeren

Blijkt uit ons onderzoek dat de asbest niet per se verwijderd hoeft te worden? Dan bespreken wij dit uiteraard met u. Gaat u met ons in zee staat eerlijkheid en transparantie voorop. Zo zorgen we er samen voor dat u weer veilig gebruik kan maken van uw pand. 

Asbest verwijderen Friesland

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij begeleiden u het hele traject van asbestinventarisatie tot het verwijderen van de asbest. Direct starten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.  Neem contact met ons op.

Advies op maat?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Aan de hand van deze gegevens stellen wij een passende offerte voor u op.

Contact