Asbestsanering Friesland

Asbestsanering Friesland

Op zoek naar een bedrijf voor de asbestsanering in Friesland? Laat ons het asbest verwijderen en direct uw daken verduurzamen. Wij nemen het hele traject voor u uit handen, van inventarisatie tot het verwijderen van de asbest. Mocht u na de asbestsanering uw dak willen verduurzamen? Ook dan kunnen wij u helpen.

Uw asbestsanering specialist

Laat u het asbest verwijderen dan wilt u zeker weten dat u met een specialist in zee gaat. Sinds 1993 hebben wij ervaring in verschillende branches. Hierdoor hebben wij altijd de geschikte oplossing voor uw asbestdaken. Daarnaast zijn wij gecertificeerd met het procescertificaat Asbestverwijdering. Dit staat voor bedrijven die zorgvuldig, arbeids- en milieu hygiënisch asbest verwijderen. Zo weet u zeker dat uw asbestdak in goede handen is.

Asbestsanering Friesland

Wij zorgen ervoor dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Zo nemen wij het traject van A tot Z voor u uit handen. We starten met een vrijblijvend adviesgesprek, nemen de situatie met u door om de hoeveelheid asbest of werkzaamheden in te schatten. Zo kunnen wij u adviseren hoe het probleem het beste aangepakt kan worden. Vervolgens nemen wij het volgende voor u uit handen:

  • Asbest onderzoek en inventarisatie
  • Sloopmelding bij de gemeente
  • Asbest verwijderen
  • Afval afvoeren

Mocht het niet nodig zijn om asbestsanering uit te voeren? Dan zullen wij samen met u kijken wat er in de toekomst nodig is om dit zo te houden. Zo weet u zeker dat u veilig gebruik kan blijven maken van uw pand. U bent bij ons aan het juiste adres voor asbestsanering in Friesland.

Asbestsanering Friesland

Maak vrijblijvend een afspraak

Benieuwd naar de mogelijkheden en direct een afspraak maken? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of een maatwerk offerte.

Advies op maat?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Aan de hand van deze gegevens stellen wij een passende offerte voor u op.

Contact