Golfplaten dak vervangen

Golfplaten dak vervangen

De golfplaten op uw stal, loods of schuur vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u met asbestsanering, zonnepanelen tot aan dakbedekking en nieuwbouw.

Golfplaten dak vervangen: materiaalkeuze

De materiaalkeuze voor golfplaten is uiteenlopend, wij leveren alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Bij het vernieuwen van de golfplaten kunt u de keuze maken uit de volgende soorten dakbedekking:

  • Sandwichpanelen
  • Vezelcementen golfplaten
  • Bitumen golfplaten
  • PVC/PET golfplaten
  • Polyester golfplaten

Wij nemen u graag mee in de mogelijkheden per product en de voor- en nadelen. Heeft u specifieke vragen over een product? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u de best mogelijke oplossing voor uw specifieke situatie.

Hofstra Dak en Wand: voor al uw dakwerkzaamheden

Bij ons kunt u terecht voor al uw dakwerkzaamheden, denk aan dakrenovatie, dakreparatie en dakbedekking. Onze vakmannen beschikken over de juiste certificeringen om volgens de hoogst geldende veiligheidsnormen de golfplaten voor u te vervangen.

Asbest van uw dak verwijderen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een passende offerte voor u op.

Advies op maat?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Aan de hand van deze gegevens stellen wij een passende offerte voor u op.

Contact