Vervangen dak

Vervangen dak

Is uw bestaande woning, agrarische stal of loods toe aan een dakrenovatie? Hofstra Dak en Wand helpt u graag bij uw dakrenovatie. Wel soort dak u ook wilt vervangen, wij staan voor u klaar. Naast het renoveren van bestaande daken, kunnen wij u ook helpen als het gaat om nieuwbouw. Wij nemen dan het gehele proces uit handen.

Vervangen dak: maatwerk advies voor uw dakrenovatie 

Twijfelt u nog over een nieuw dak en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies. Na het adviesgesprek stellen wij een passende offerte voor u op.

Vervangen dak

Renovatie of reparatie

Twijfelt u of het hele dak vervangen dient te worden of dat er door middel van kleine aanpassingen al winst behaald kan worden? Dan komen wij graag bij u langs voor een inventarisatie. We kijken naar de beste oplossing en adviseren u hierover. Na de renovatie of reparatie van uw dakbedekking geven wij ook advies over het onderhoud. Zo kan uw dak weer jaren mee!

Maak een vrijblijvende afspraak

Op zoek naar een specialist in dakbedekking en asbestsanering? Wij zijn door heel Nederland actief met onze werkzaamheden. Maak vrijblijvend een afspraak dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Advies op maat?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Aan de hand van deze gegevens stellen wij een passende offerte voor u op.

Contact