Asbest verwijderen van uw dak

Asbest verwijderen van uw dak

Een bedrijfspand, stal, schuur of loods met een dak van asbest? Asbest kan verwerkt zijn in de golfplaten, platte dakleien of bitumen. Asbestdaken zijn een gevaar voor uw gezondheid en het milieu. Laat asbest verwijderen door een gecertificeerd specialist.

Asbestsanering door gecertificeerd specialist

Sinds 1993 zijn wij wekelijks actief met het verwijderen van asbest. Doordat wij in veel branches werkzaam zijn kunnen wij voor elke klus een maatwerk oplossing bieden. Zo weet u zeker dat de asbest op de juiste manier verwijderd wordt. Daarnaast zijn wij gecertificeerd met het procescertificaat Asbestverwijdering. Dit staat voor bedrijven die zorgvuldig, arbeids- en milieu hygiënisch asbest verwijderen.

Werkwijze asbest verwijderen dak

Laat uw asbest verwijderen door een specialist en kom niet voor verrassingen te staan. Wij verzorgen het gehele traject. Van asbestinventarisatierapport tot vrijgave na de sanering. Is het asbest van uw dak verwijderd? Dan verzorgen wij ook de dakrenovatie of de plaatsing van zonnepanelen.

  • Jarenlange ervaring
  • Gecertificeerd specialist
  • Snel, veilig en milieuvriendelijk

Asbest verwijderen dak

Asbest in dak herkennen

Twijfelt u of uw dak voorzien is van asbest? Asbest zit niet in de ‘gewone’ dakpannen of rieten daken. Wel komt het vaak voor in golfplaten. Tot de jaren 90 werd asbest regelmatig in golfplaten verwerkt. U kunt checken of de golfplaten op uw dak asbest bevatten. Golfplaten bevatten geen asbest als op de één-na-laatste golf van de plaat één van deze letters staan: NT, AF, AFM, NA , AP of AV.

Maak een afspraak 

Benieuwd naar de kosten of wilt u weten wat Hofstra Dak en Wand voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij geven u een advies op maat!

Advies op maat?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Aan de hand van deze gegevens stellen wij een passende offerte voor u op.

Contact