Verwijderen asbest golfplaten

Verwijderen asbest golfplaten

Heeft u asbest golfplaten op uw dak, schuur, bedrijfspand of hal? Hofstra Dak en Wand verwijdert de asbest golfplaten snel en veilig. Wij vervangen de huidige asbest golfplaten door nieuwe dakplaten.

Zit er asbest in mijn golfplaten?

Niet zeker of uw golfplaten zijn voorzien van asbest? Dit kunt u checken door een aantal manieren. Tot de jaren 93 werd er asbest verwerkt in golfplaten. Het zou goed kunnen dat uw verouderde golfplaten ook voorzien zijn van asbest. U kunt checken of de golfplaten op uw dak asbest bevatten. Golfplaten bevatten geen asbest als op de één-na-laatste golf van de plaat één van deze letters staan: NT, AF, AFM, NA , AP of AV. Staan de letter AT, NF, CAF of de golfplaat. Dan kunt u er van uitgaan dat hier wel asbest in zit. Alle gebouwen die voor 1993 zijn gebouwd en u wil er werkzaamheden aan verrichten dan is het verplicht hier een inventarisatie van te laten uitvoeren dit kunnen wij voor u verzorgen.

Verwijderen asbest golfplaten

Werkwijze van Hofstra Dak en Wand

Hofstra Dak en Wand is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest golfplaten. Wij zijn in het bezit van het procescertificaat Asbestverwijdering. Dit houdt in dat wij zorgvuldig, arbeids- en milieu hygiënisch asbest verwijderen. Uw golfplaten worden snel en veilig verwijderd. Wij verzorgen het traject van asbestinventarisatierapport tot vrijgave na de sanering. Herstelwerk nodig na de asbestsanering? Bij ons bent u op het juiste adres voor een dakrenovatie, woningrenovatie of het plaatsen van zonnepanelen.

Verwijderen asbest golfplaten?

Benieuwd naar de kosten of wilt u weten wat Hofstra Dak en Wand voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij geven u een advies op maat!

Advies op maat?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Aan de hand van deze gegevens stellen wij een passende offerte voor u op.

Contact